Klik! Jangan Tak Klik!

Order Your One Drop Perfumes Online, Click Here

Borang Tempahan

Nama:
E-mail:
No. Tel. / Hp:
Alamat Penghantaran
Kod Item:
Bayaran melalui: Maybank2U
CIMBclicks
Lain-lain (sila nyatakan dibahagian Kod Item)
Bukti Pembayaran:

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 14 June 2010

Gaya Si Manja 2010


CONTEST GAYA SI MANJA 2010
Start 1 Julai - 31 Julai 2010
(sempat la tu nak shopping dan cari masa sesuai nak snap gambar anak sebelum contest...)


Utk customer yang mempunyai blog
Cara nak sertainya simple je...nak tahu?

1)jadilah "follower" kami

2)Beli produk yang ada di dalam blogshop kami dahulu.

3)Dah dapat barang kami, carilah masa dan peluang untuk mengambil gambar si kecil anda dlm pakaian yg dibeli dari kedai saya...hehehe

4)Lepas tu copy link gambar di atas dan link blog ni di dalam entry anda sambil mengajak rakan2 blogger lain menyertainya.

5)Masukkan gambar si manja anda di dalam entry blog anda.

6)Last sekali tinggalkan mesej kat chatbox agar saya boleh melawat blog anda.

senang ke susah ye syarat kami ni? harap2 tak susah la ye...Opss sorry hampir terlupa...Contest ini akan berlangsung dari 1 JULY hingga 31 JULY 2010.Sebabnya saya perlukan masa untuk top up stok pakaian bayi dan kanak-kanak.

GOOD LUCK!!