Klik! Jangan Tak Klik!

Order Your One Drop Perfumes Online, Click Here

Borang Tempahan

Nama:
E-mail:
No. Tel. / Hp:
Alamat Penghantaran
Kod Item:
Bayaran melalui: Maybank2U
CIMBclicks
Lain-lain (sila nyatakan dibahagian Kod Item)
Bukti Pembayaran:

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 24 June 2010

Prewalker Shoes




Kedua-dua adalah RM20 sepasang.
Saiz:

2 (up to 9 month)
3 (up to 12 month)
4 (up to 18 month)

Dancing Dress


RM25/helai
pinggang = 10"
labuh = 13"

AVAILABLE 1 pc


RM23/helai
pinggang = 10"
labuh = 11"

AVAILABLE 3 pcs


RM25/helai
pinggang = 10"
labuh = 12"

AVAILABLE 3 pcs


RM23/helai
pinggang = 11"
labuh = 12"

AVAILABLE 2 pcs

Tuesday, 22 June 2010

Perhatian!

Saya terpaksa menunda contest ke tarikh yang baru kerana tak sempat nak update kedai ni..Segala kesulitan amat di kesali...Nantikan stok baru saya ye..

Wednesday, 16 June 2010

Pre-order kopiah bayi dan kanak-kanak




Inilah dia sampel kopiah buatan tangan yangan mengambil masa 2 hari untuk disiapkan.Kini kami membuka pre-order untuk persiapan menyambut Aidilfitri anak anda.HARGA PROMOSI RM16 adalah bermula dari 15 JUN hingga 15 JULAI 2010 sahaja.Selepas tu kami akan letak harga normal kami.So, jangan dilepaskan peluang ini.Tempahlah sekarang dengan memberikan semua butiran lengkap yang kami perlukan...

NAMA IBU/BAPA:
NAMA ANAK (JIKA INGIN LETAK NAMA):
UKURAN LILIT KEPALA ANAK:
WARNA KOPIAH :
TULISAN :
KUANTIT :

Monday, 14 June 2010

Gaya Si Manja 2010


CONTEST GAYA SI MANJA 2010
Start 1 Julai - 31 Julai 2010
(sempat la tu nak shopping dan cari masa sesuai nak snap gambar anak sebelum contest...)


Utk customer yang mempunyai blog
Cara nak sertainya simple je...nak tahu?

1)jadilah "follower" kami

2)Beli produk yang ada di dalam blogshop kami dahulu.

3)Dah dapat barang kami, carilah masa dan peluang untuk mengambil gambar si kecil anda dlm pakaian yg dibeli dari kedai saya...hehehe

4)Lepas tu copy link gambar di atas dan link blog ni di dalam entry anda sambil mengajak rakan2 blogger lain menyertainya.

5)Masukkan gambar si manja anda di dalam entry blog anda.

6)Last sekali tinggalkan mesej kat chatbox agar saya boleh melawat blog anda.

senang ke susah ye syarat kami ni? harap2 tak susah la ye...Opss sorry hampir terlupa...Contest ini akan berlangsung dari 1 JULY hingga 31 JULY 2010.Sebabnya saya perlukan masa untuk top up stok pakaian bayi dan kanak-kanak.

GOOD LUCK!!

14 June 2010


RM20 (hanya sehelai je ada...maka siapa cepat dia dapat, k?)
sesuai budak 5-6 tahun...
kain jenis bergetah...


RM20 sehelai

S1 - sesuai utk umur 4-6 tahun
S2 - 2-3 tahun


RM17 sehelai

Friday, 11 June 2010

TOPI HANDMADE (1st batch)


UNTUK RUJUKAN:
Newborns
Head Circumference 13" - 14 " 33-36cm;

Baby - 3 to 6 months
Head Circumference: 14" - 17 " 36-43 cm;

Baby - 6 to 12 months
Head Circumference: 16" - 19 " 41-48 cm ;

preschooler (12 months - 3 years)
Head Circumference: 18" to 20 " 46 -48 cm;

A=newborn-6bulan
B=6-12bulan
C=12buln-18bulan
D=18buln-24bln
E=24buln & ke atas

HARGA : RM17

Sila nyatakan kod gambar ye...

Thursday, 10 June 2010

11 JUN 2010




Saiz S = 6-12 bulan
Saiz M = 12-18 bulan
Saiz L = 18-24 bulan

SL2 saiz M = SOLD OUT

Sila nyatakan kod dan saiz dikehendaki di bahagian comment atau SMS ke 019-384 5599.Terima Kasih.

Friday, 4 June 2010

Stokin Baby






RM5/sepasang

Sila nyatakan kod gambar yang dikehendaki di dalam borang di atas atau SMS ke 019-384 5599

Thursday, 3 June 2010

BUSHA


D1 - semua saiz SOLD OUT

D2 - saiz 90 (12-18 bulan) AVAILABLE

D3 - semua saiz SOLD OUT

D4 - semua saiz SOLD OUT

D5 - SOLD OUT

D6 - SOLD OUT


Saiz:
80 (6 - 12 bulan) Available
90 (12 - 18 bulan) Available
95 (18 - 24 bulan) Available


Saiz:
80 (6 - 12 bulan) SOLD OUT
90 (12 - 18 bulan) SOLD OUT
95 (18 - 24 bulan) Available


Saiz:
80 (6 - 12 bulan)SOLD OUT
90 (12 - 18 bulan)Available
95 (18 - 24 bulan)SOLD OUT


Saiz:
80 (6 - 12 bulan)SOLD OUT
90 (12 - 18 bulan)Available
95 (18 - 24 bulan)Available


Saiz:
80 (6 - 12 bulan)Available
90 (12 - 18 bulan)SOLD OUT
95 (18 - 24 bulan)Available



Saiz:
80 (6 - 12 bulan) Available
90 (12 - 18 bulan)Available
95 (18 - 24 bulan)Available